vezi mai mult

Problemele din ramura construcțiilor discutate de federațiile de profil cu secretarul de stat din cadrul Ministerului Economiei și Infrastructurii
01.08.2019     
 
Congresul al XVII-lea al Asociației Patronale Uniunea Transportatorilor și Drumarilor
04.06.2019     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile Membrilor » Calea Ferată din Moldova se va moderniza prin achiziția de noi locomotive
06
11.2018
Calea Ferată din Moldova se va moderniza prin achiziția de noi locomotive
 
   

Și astăzi vorbim cu mîndrie despre membrii noștri, care, în pofida greutăților, încearcă sa ofere servicii de calitate. Un pas important pentru dezvoltarea Căilor ferate din Moldova a fost făcut astăzi, datorită sprijinului oferit de cele mai importante bănci europene, dar și a UE în special.

A fost semnat contractul de achiziționare a celor 12 locomotive noi, un eveniment important pentru CFM, mai cu seamă că ultima dată asemenea supliniri ale parcului de locomotive au fost făcute încă în perioada Uniunii Sovietice, precum și pentru toți utilizatorii acestui mijloc de transport.

Achiziționarea acestor locomotive este un prim pas în vederea realizării ambițiosului Proiect de Restructurare și Reorganizare a sectorului feroviar al Republicii Moldova.