vezi mai mult

Despre utilizarea fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală pentru anul 2018: date statistice și realități
11.06.2019     
 
Activitatea Confederației în crearea comunității de afaceri apreciată
06.06.2019     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » Conducerea CNPM în dialog cu Ambasada Republicii Lituania în Moldova
07
11.2018
Conducerea CNPM în dialog cu Ambasada Republicii Lituania în Moldova
 
   

La 6 noiembrie curent, Conducerea CNPM a avut o întrevedere cu Dl Kestutis Kudzamanas, Ambasador al Republicii Lituania în Republica Moldova și Dl Andrej Didenko, șef adjunct al Misiunii. Inițiativa de a avea acest schimb de opinii aparține Misiunii diplomatice a Republicii Lituania acreditată în țara noastră și a fost o onoare și un bun prilej de a prezenta profilul Confederației Naționale a Patronatului din Republica Moldova.

În cadrul întrevederii președintele CNPM, Leonid Cerescu a ținut să mulțumească în primul rînd pentru inițiativă și a adus în vizorul oficialilor o succintă informație despre Confederația Națională a Patronatului din Republica Moldova -  scopul, misiunea și viziunea acesteia. Au fost punctate și principalele realizări obținute în cei peste 20 Ani de experiență, care au favorizat dezvoltarea mediului de afaceri și atragerea investițiilor în Republica Moldova.

Ambele părți au dat și o notă în ceea ce privește situația economică din țară, principalele provocări atît ale autorităților, precum și a celor ce au angajamentul să promoveze interesele legitime ale membrior săi și ai business-ului per ansamblu.

Am fost asigurați de tot sprijinul din partea Excelenței Sale, Dl Ambasador Kestutis Kudzamanas și am reiterat și noi deschiderea pentru colaborări reciproc avantajoase cu asociații de business din Republica Lituania.