vezi mai mult

Deficiențe în implementarea prevederilor Legii nr.116 privind exploatarea obiectului industrial periculos
12.08.2019     
 
Membrii Confederației în dialog cu Prim-ministrul Republicii Moldova
06.08.2019     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » Noul Cod al Muncii discutat în cadrul primei ședințe a Comitetului legislația muncii
16
02.2018
Noul Cod al Muncii discutat în cadrul primei ședințe a Comitetului legislația muncii
 
   

La 15 februarie, curent, la sediul CNPM s-a desfășurat prima ședință a Comitetului pe legislația muncii/protecție socială, constituit în conformitate cu Planul de activitate pentru a. 2018, aprobat în cadrul ședinței Consiliului din 25.01.2018.

Pe ordinea de zi a primei ședințe au fost incluse trei subiecte, accentul fiind pus pe Noul Cod al Muncii, prezentat anterior membrilor. Participanții și-au expus viziunile de îmbunătățire și completare a acestuia, modificările la legislația muncii fiind una din prioritățile CNPM incluse pe agenda de lobby pentru anul curent.

În cadrul aceleași ședințe membrii au făcut un schimb de practici și experiență din întreprinderile în care activează, considerînd acest comitet o platformă eficientă de discuție. Direcția executivă CNPM își propune atragerea și altor experți din domeniu din rîndul membrilor pentru a promova și în continuare modificări la legislația muncii, care vor fi în beneficiul mediului de afaceri.