vezi mai mult

Formele atipice de ocupare discutate în cadrul unui Atelier de lucru
17.07.2019     
 
A fost inițiat procesul de actualizare, completare și modificare a Clasificatorului Ocupațiilor
15.07.2019     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » Inițierea dialogului cu noua conducere a Ministerului Economiei și Infrastructurii
09
02.2018
Inițierea dialogului cu noua conducere a Ministerului Economiei și Infrastructurii
 
   

 

Pe durata zilei de 9 februarie curent, la inițiativa Confederației Naționale a Patronatului din Republica Moldova a avut loc ședința dintre membrii confederației și noua conducere a Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Scopul organizării acestei întâlniri a constat în schimbul de opinii privind subiectele la ordinea zilei aflate pe agenda noii conduceri a ministerului de profil precum și formularea din partea membrilor confederației a principalelor îngrijorări și probleme care necesită o soluționare rapidă în vederea îmbunătățirii climatului de afaceri din economia națională. În total, pe durata ședinței au fost abordate subiecte din nouă domenii distincte care preocupă antreprenorii locali. Aceste subiecte au vizat aspectele legate de concurența loială, domeniul transportului și infrastructurii rutiere, infrastructura calității, exporturi și investiții, precum și securitatea industrială.

Participanții la întâlnire au rămași satisfăcuți de întâlnirea organizată și de disponibilitatea noii conduceri a ministerului de a dedica timp în vederea organizării discuțiilor cu reprezentanții mediului de afaceri. Membrii CNPM au avansat pe durata ședinței propuneri multiple de îmbunătățire a situației din domeniile economiei naționale abordate pe durata întâlnirii, exprimând speranța că propunerile vor fi auzite și implementate în măsuri reale în cel mai apropiat timp.

Urmare a ședinței de astăzi părțile au convenit să organizeze ședințe regulate o dată la două luni.