vezi mai mult

Modificări legislative ce duc la discriminarea și tratarea inegală a prestatorilor de servicii publici și privați
11.07.2018     
 
Procesul de avizare și consultare a actelor normative cu impact în activitatea de întreprinzător continuă
09.07.2018     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » Activitatea CNPM apreciată în cadrul ședinței consiliului de conducere
29
05.2017
Activitatea CNPM apreciată în cadrul ședinței consiliului de conducere
 
   

Consiliul de conducere al Confederației Naționale a Patronatului a examinat rezultatele activității pentru primele luni ale anului curent. Ședința de lucru s-a desfășurat pe data de 25 mai.

Membrii consiliului de conducere au apreciat gradul de realizare a indicatorilor stabiliți pentru perioada vizată, dar au venit și cu propuneri pentru perioada următoare.

De asemenea a fost înalt apreciată activitatea reprezentanților CNPM în cadrul Consiliului economic de pe lângă Prim-ministru.

Leonid Cerescu, președintele Confederației a menționat că CNPM participă în carul acestui consiliu pentru a promova și apăra interesele agenților economici. "Prin Consiliul economic este mai ușor să ajungem la factorii de decizie", a menționat el.

"Vreau să apreciez activitatea CNPM și să mulțumesc pentru implicare. Avem mai multe dificultăți în domeniul ce ține de transport. Am reușit să obținem câteva lucruri foarte importante pentru noi. Pentru următoarea perioadă am dori să fim instruiți în domeniul scrierii proiectelor pentru accesarea fondurilor din granturi", a spus Vladimir Florea, președinte al Uniunii Transportatorilor și Drumarilor, membră a CNPM.

Directorul executiv al Asociației Investitorilor Străini, Ana Groza afirmă că rolul Confederației este unul important pentru membri, Direcția executivă transmite cu regularitate pentru coordonare și avizare toate intențiile de modificare cadrului normativ.

"Subiectul care preocupă, în prezent, asociația noastră și la care lucrăm activ împreună cu patronatele ține de legislația muncii. A fost elaborat proiectul hotărârii de guvern privind modificarea și completarea Codului muncii, rămâne să depunem efortul necesar pentru a-l promova mai departe în guvern și în parlament".

În cadrul ședinței din 25 mai, SA "Cricova" și SRL "Moldauditing" au devenit membre ale CNPM.