vezi mai mult

Crearea unui mediu favorabil pentru întreprinderi durabile
18.05.2018     
 
Legislația Muncii continuă să fie în vizorul CNPM
16.05.2018     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » 7 noi întreprinderi au aderat la Asociația Patronală Teritorială Ialoveni
11
04.2017
7 noi întreprinderi au aderat la Asociația Patronală Teritorială Ialoveni
 
   

 

La 7 aprilie curent, Asociația Patronală Teritorială Ialoveni (APTI) a organizat ședința Consiliului de Administrare. În cadrul evenimentului, 7 întreprinderi au devenit membri ai APTI. Conducătorii întreprinderilor au menționat că au aderat la Asociație pentru a primi susținere și apărare a drepturilor  în relaţiile cu toate organele de stat şi reprezentanţii salariaţilor (sindicatele) din raza teritorial-administrativă a raionului Ialoveni. 

Aderarea noilor mebri a fost salutată de Președintele Confederației Naționale al Patronatului din RM (CNPM) Leonid Cerescu, directorul executiv al CNPM, Vladislav Caminschi, dar și de președintele raionului Ialoveni - Anatolie Dimitriu. Conducerea raionului a menționat că dorește o colaborare sinceră și deschisă cu APT laloveni și va oferi tot suportul său mediului de afaceri din raion.

APT Ialoveni a a fost  constituită  în anul 2015. O  contribuţie  majoră  la  crearea  şi  înregistrarea  Asociației a avut Confederaţia Naţională a Patronatului din RM, care a oferit asistenţă pe durata întregului proces.