vezi mai mult

Deficiențe în implementarea prevederilor Legii nr.116 privind exploatarea obiectului industrial periculos
12.08.2019     
 
Membrii Confederației în dialog cu Prim-ministrul Republicii Moldova
06.08.2019     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » A doua vizită de lucru a dlui Henry Zimmermann la Chișinău în cadrul Programului East-Invest II
27
05.2016
A doua vizită de lucru a dlui Henry Zimmermann la Chișinău în cadrul Programului East-Invest II
 
   

În perioada 23-27 mai curent dl Henry Zimmermann (reprezentant al Bildungswerk der Wirtschaft Mecklenburg-Vorpommerns-a aflat într-o vizită de lucru la Chișinău ca urmare a activităților în cadrul proiectului.

Un accent deosebit a fost pus pe strategia de dezvoltare a serviciilor CNPM. În acest context echipa CNPM și dl Zimmermann au discutat despre serviciile existente, încercând să identifice avantajele și dezavantajele, perspectivele de îmbunătățire și promovare a acestora, dar și oportunitățile de implementare  a unor servicii noi, ținând cont de evalurea necesităților membrilor.

Totodată membrii grupului de lucru al CNPM și dl Zimmermann au făcut o evaluare a proiectului strategiei și au ajustat obiectivele strategice și  principalele acțiuni și măsuri în vederea implementării strategiei.

De asemenea, Dl Zimmermann a avut un șir de întrevederi pe durata vizitei de lucru la Chișinău. Astfel, acesta s-a întâlnit cu coordonatorul național ILO în Moldova, dna Ala Lipciu,  reprezentantul CIZ și Camera de Comerț și Industrie din Moldova.