vezi mai mult

Partenerii sociali la masa de dialog
13.12.2021     
 
Un nou Program de Țară privind Munca Decentă
02.12.2021     
 
 
Prima pagină   »  Noutăți   »  Noutățile CNPM » O primă întrevedere cu Ministrul Muncii și Protecției Sociale
16
08.2021
O primă întrevedere cu Ministrul Muncii și Protecției Sociale
 
   

Membrii asociațiilor de business ai Confederației Naționale a Patrontului au avut o primă întrevedere cu domnul Marcel Spatari, Ministru al Muncii și Protecției Sociale. În cadrul discuției au fost puse in discuție prioritățile pentru perioada imediat următoare, aspecte din legislația muncii, platforme de discuție și viziunea mediului de afaceri asupra anumitor probleme ce necesită suport instituțional și discuții mai ample.

Marcel Spatari a subliniat importanța implicării și colaborării eficiente cu partenerii sociali la toate etapele de luare a deciziilor legate de apărarea și promovarea intereselor profesionale și sociale ale angajaților, atât la nivel individual, cât și colectiv, precum și a conlucrării foarte strânse cu celelalte ministere, în vederea realizării obiectivelor propuse.

La finalul ședinței participanții și-au exprimat speranța să aibă o colaborare cu reprezentanții Ministerului Muncii și Protecției Sociale cu impact pozitiv și rezultate palpabile în beneficiul tuturor părților interesate.