aa

Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Ședința Grupului de lucru privind reglementarea activității de întreprinzător
18
09.2019
Ședința Grupului de lucru privind reglementarea activității de întreprinzător
231 Accesări  
   

Ordinea de zi a ședinței Grupului de lucru privind reglementarea activității de întreprinzător

1. Examinarea Analizei impactului de reglementare efectuată pe marginea proiectului de hotărâre a Guvernului cu privire la aprobarea modificărilor ce se operează în unele hotărâri ale Guvernului, elaborată de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. 

2. Examinarea repetată a proiectului de hotărîre a Guvernului cu privire la aprobarea Cerințelor privind utilizarea durabilă a produselor de uz fitosanitar, elaborat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

3. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul hotărîrii Guvernului cu privire la aprobarea Regulamentului privind menținerea navigabilității aeronavelor și a produselor, reperelor și dispozitivelor aeronautice și autorizarea întreprinderilor și a personalului cu atribuții în domeniu și a proiectului propriu-zis, elaborate de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

4. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul  Proiectul de lege pentru modificarea Legii comunicațiilor electronice nr.241/2007, elaborată de Ministerul Economiei și Infrastructurii.