aa

Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
26
09.2018
Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
263 Accesări  
   

În cadrul ședinței Grupului de lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător din data de 26.09.2018 vor fi examinate următoarele chestiuni, din diverse domenii:

1. Examinarea proiectului de hotărîre a Guvernului pentru aprobarea proiectului de lege cu privire la medicamente, elaborat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale

/Notă: AIR a fost avizat parțial pozitiv  în ședința GL din 27.06.2018, procesul-verbal nr.19/

2. Examinarea proiectului de hotărîre a Guvernului cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea Legii nr. 303 din 13 decembrie 2013 privind serviciul public de alimentare cu apă și  de canalizare, elaborat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

/Notă: AIR a fost avizat parțial pozitiv în ședința GL din 20.09.2017, procesul-verbal nr.22/

3. Examinarea Analizei impactului de reglementare efectuată asupra proiectului de hotărîre a Guvernului cu privire la aprobarea Cerințelor de calitate pentru lapte și produsele lactate, elaborată de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

4. Examinarea proiectului de hotărîre a Guvernului cu privire la aprobarea Cerințelor de calitate pentru lapte și produsele lactate, elaborat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. 

5. Examinarea proiectului de hotărîre a Guvernului privind aprobarea Regulamentului cu privire la calificarea și înregistrarea instalatorilor de cazane, furnale sau sobe pe bază de biomasă, de sisteme fotovoltaice și termice solare, de sisteme geotermale de mică adâncime și pompe de căldură, elaborat de Ministerul  Economiei și Infrastructurii 

 /Notă: AIR a fost avizat parțial pozitiv în ședința GL din 20.06.2018, procesul-verbal nr.18/

6. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de hotărîre a Guvernului pentru aprobarea Regulamentului privind inspecția periodică a sistemelor de climatizare din clădiri, elaborată de Ministerul  Economiei și Infrastructurii. 

7. Examinarea proiectului de hotărîre a Guvernului pentru aprobarea Regulamentului privind inspecția periodică a sistemelor de climatizare din clădiri, elaborat Ministerul  Economiei și Infrastructurii.

8. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul Hotărîrii Guvernului cu privire la modificarea și completarea Hotărîrii Guvernului nr. 606 din 02 septembrie 2015 pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind protecția sănătății populației și angajaților împotriva riscurilor asociate funcționării stațiilor de alimentare cu produse petroliere, elaborată de Ministerul  Economiei și Infrastructurii.

9. Examinarea proiectului Hotărîrii Guvernului cu privire la modificarea și completarea Hotărîrii Guvernului nr. 606 din 02 septembrie 2015 pentru aprobarea Regulamentului sanitar privind protecția sănătății populației și angajaților împotriva riscurilor asociate funcționării stațiilor de alimentare cu produse petroliere, elaborat de Ministerul Economiei și Infrastructurii.