aa

Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
07
02.2018
Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
224 Accesări  
   

Grupul de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător se convoacă la 07.02.2018, ora 14.00 în ședință cu următoarea ordine de zi:

 1. Examinarea Analizei preliminare a impactului de reglementare la proiectul hotărârii Guvernului „Pentru aprobarea Regulamentului privind condiţiile de introducere pe piaţă a dispozitivelor medicale"; proiectul hotărârii Guvernului „Pentru aprobarea Regulamentului privind condiţiile de introducere pe piaţă a dispozitivelor medicale active implantabile"; proiectul hotărârii Guvernului „Pentru aprobarea Regulamentului privind condiţiile de introducere pe piaţă a dispozitivelor medicale pentru diagnostic in vitro", elaborată de către Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale.

 2. Examinarea proiectului de lege pentru modificarea şi completarea unor acte legislative, elaborat de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

//Notă: AIR a fost avizat pozitiv în ședința GL din 24.01.2018, procesul-verbal  nr.3.// 

 3. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul Regulamentului privind furnizarea gazelor naturale, elaborată de către Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică.

4. Examinarea Analizei impactului de reglementare la proiectul de hotărîre privind aprobarea proiectului legii cu privire la modificarea şi completarea articolului 32 din Codul transportului feroviar nr.309-XV din 17 iulie 2003, elaborată de către Ministerul Economiei şi Infrastructurii.