aa

Prima pagină   »  Calendar   »  Evenimente » Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
24
01.2018
Ședința Grupului de Lucru al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător
222 Accesări  
   

La 24 ianuarie curent, ora 14.00 se va desfășura ședința GL al Comisiei de Stat privind reglementarea activității de întreprinzător cu următoarea ordine de zi:

1.     Examinarea analizei impactului de reglementare la proiectul hotărârii Guvernului cu privire la  determinarea obligațiilor fiscale aferente impozitului pe venit, elaborată de Serviciul Fiscal de Stat.

2.     Examinarea analizei impactului de reglementare la proiectul Legii privind modernizarea Codului civil și privind modificarea și completarea unor altor acte legislative, elaborată de Ministerul Justiției.

3.     Examinarea proiectului hotărîrii Guvernului pentru aprobarea Regulamentului privind depozitarea deșeurilor, elaborat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

//Notă: AIR a fost avizat pozitiv în ședința GL din 02.08.2017, procesul-verbal  nr.18//

 4.     Examinarea analizei impactului de reglementare la proiectul de lege pentru modificarea și completarea unor acte legislative, elaborată de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului.

 5.     Examinarea analizei impactului de reglementare la Regulamentul privind situaţiile excepţionale pe piaţa energiei electrice, Planul de acţiuni pentru situaţii excepţionale pe piaţa energiei electrice și proiectul propriu-zis de hotărîre a Regulamentului, elaborate de Ministerul Economiei și Infrastructurii.